5 priežastys, kodėl turėtumėte nusipirkti mėgstamus albumus ir jais džiaugtis

 


Ar prisimeni, kai pirmą kartą nusipirkai savo mėgstamą albumą? Džiaugsmas klausytis naujo ir jaudinančio albumo yra kažkas, ko negali pakeisti niekas. Tačiau dabar, šiame skaitmeniniame amžiuje, kai viską galima taip lengvai pasiekti internetu, kodėl kas nors norėtų pirkti fizines savo mėgstamų albumų kopijas?

Gyvename amžiuje, kai žmonėms patinka klausytis muziką internetu. Galite klausytis beveik visko, ko norite bet kuriuo metu ir iš bet kurios vietos. Dar daugiau, tai yra nemokama. Srautinis perdavimas (stream) yra nauja šiandienos muzikos klausymo norma, tačiau yra keletas svarių priežasčių, kodėl taip pat galite apsvarstyti galimybę įsigyti fizines mėgstamų albumų kopijas. Štai 5 priežastys, kodėl turėtumėte nusipirkti mėgstamus albumus ir jais džiaugtis:

1. Remiate savo mėgstamus atlikėjus

Viena iš didžiausių priežasčių, kodėl turėtumėte įsigyti fizines mėgstamų albumų kopijas, yra tai, kad palaikote savo mėgstamus atlikėjus. Menininkams už savo darbą reikia mokėti, o vienas geriausių būdų tai padaryti – pirkti fizines jų albumų kopijas.

Kai kurie žmonės nori transliuoti, nes nenori leisti pinigų muzikai. Bet jūs galite „Pirkti muzikos“ kompaktinį diską, taip jūs parodote savo palaikymą atlikėjams, kurių muzika jums patinka.

2. Jums gali priklausyti mėgstama muzika

Kita priežastis, kodėl turėtumėte įsigyti fizines mėgstamų albumų kopijas, yra ta, kad jums gali priklausys mėgstama muzika. Srautinio perdavimo platformose, pvz., „Spotify“, tiesiog nuomojatės muziką. Jums neleidžiama jo atsisiųsti ar išsaugoti ir negalite jo perkelti į kitus įrenginius.

Pirkdami fizines albumų kopijas, galite turėti mėgstamos muzikos. Srautinis perdavimas nėra toks pat patvarus kaip fizinių albumų kopijų pirkimas.

3. Fiziniai kompaktiniai diskai yra kolekcionuojami

Daugelis albumų dabar išleidžiami kaip kolekciniai fiziniai kompaktiniai diskai. Šie kompaktiniai diskai dažnai būna su specialiu meniniu dizainu, dėl kurio jie yra ypač ypatingi.

Galite išdidžiai išdėlioti juos savo lentynose ir mėgautis prisiminimais, kuriuos jie sugrąžina – prisiminimais, kai klausėtės mėgstamiausių albumų, kai jie buvo pirmą kartą išleisti. Puiku turėti fizinius kompaktinius diskus ir jie dažnai yra ypatingesni nei muzika, kurią galite nusipirkti skaitmeniniu būdu.

4. Galite padidinti savo mėgstamo albumo viršelį

Taip pat galite apsvarstyti galimybę įsigyti fizines mėgstamų albumų kopijas, nes galite įsigyti albumo viršelio meną. Muzikos transliavimas reiškia klausytis muzikos ekrane - telefone ar nešiojamajame kompiuteryje, televizoriuje ar kompiuteryje. Bet čia Jūs dažnai matysite matysite  tik albumo viršelį.

Tačiau kartais matyti tik albumo viršelį gali atrodyti šiek tiek mažai , kadangi fizinė albumo kopija turi visą katalogą – čia galite vartydami rasti albumo kūrimo istoriją, vartyti jį ir taip keliautisu savo mėgiamais atlikėjais. Naudodami fizines mėgstamų albumų kopijas galite vartyti albumo katalogą tiek, kiek norite. Galite jį įsirėminti ir pasikabinti ant sienos arba pasidėti išdidžiai savo albumų lentynose.

5. Nėra geresnio jausmo nei pirkti ir klausytis savo mėgstamo albumo

Nėra geresnio jausmo nei pirkti ir klausytis savo mėgstamo albumo. Prisiminkite, kai pirmą kartą pirkote rock cd internetu. Prisimenate, koks jaudulys buvo klausantis jo pirmą kartą ir koks tai buvo stebuklingas jausmas? Kai perkate fizinę mėgstamo albumo kopiją, gali atrodyti, kad viską išgyvenate iš naujo.

Comments

Popular posts from this blog

Parduotuvės kaip muzikos parduotuvės nustatymas

CD Muzikos Parduotuvių Atsparumas Skaitmeninio Amžiaus Kontekste

Kaip gauti tarptautinius muzikos kompaktinius diskus ir medią Lietuvoje